Нахабно та незаконно: перевізник Одіум-Престиж підвищив ціни на проїзд на 50%



Сьогодні вранці почали роботу автобуси 409 маршруту після рішення ОДА. Дуже радісна новина, яку чекали всі, бо це наш комфорт і майже повсякденна потреба.

Ціни на 17 березня



Але щастя тривало недовго, бо чомусь перевізник вирішив, що може підняти ціни на 50%: було 12 грн з Центру до Центрального ринку, а стало 18 грн. Аналогічна ситуація і з іншим маршрутом Кривий - Ріг - Радіонівка.

Ми задали питання диспетчеру Одіум-Престижу щодо вартості квитка, проте він не зміг точно відповісти и сказав, що "по-моему 18 гривен", а на питання чому це відбулося "незнаю. дать номер водителя?". Але пообіцяв завтра відповісти більш точно.

Підвищення вартості квитку (який, до речі ніхто не дає) може відбуватися лише за погодження з обласною держадміністрацією. На сайті ОДА нічого подібного за період 01.03.2020 - 22.05.2020 не виявлено.


В Лозуватка Live з'вязалися з головою сільради Віктором Ареф'євим, котрий запевнив, що ніяких законих підстав немає, тим більше паливо в ціні впало. Завтра на Департамент буде направлений лист з цього приводу від іменні районної адміністрації.

Тим не менше, в соц мережах та в групі в Вайбер люди вже почали активні дії: звонять на "гарячі" лініїї ОДА (0 800 505 600) та Уряду ( 15-45) та залишають скарги на перевізника. Більше переписок є в публічній группі - Лозоватку Go.

Ми і надалі слідкуємо за цією ситуацією, а оновлення будуть в наступних матеріалах.



Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі