💔 На війні загинув наш земляк Владислав МАЛИШ...



Лозуватська громада знову втратила земляка, вірного сина і захисника Батьківщини…

МАЛИШ Владислав Вікторович народився 29 січня 1991 року в с.Лозуватка. Ще зі школи Влад мріяв про військову службу та любив тварин, тому коли йому виповнилося 18 років він, не вагаючись, вступив до лав прикордонних військ і служив на Закарпатті.

Здобув спеціальність кінолога, а згодом став начальником кінологічної служби Діловецького прикордонного загону. Саме на Закарпатті він зустрів своє кохання та став батьком двох чарівних донечок.


За час служби Владислав неодноразово був нагороджений почесними грамотами та медалями за сумлінну службу.

В 2014 році Владислав Вікторович був прикомандирований до Луганського прикордонного загону де брав участь у бойових діях та отримав нагороду за мужність.

В 2020 році разом із сім'єю переїхав до свого рідного села та продовжував нести службу в Криворізькому міжнародному аеропорту начальником кінологічного відділення прикордонної служби.

З перших днів повномасштабного вторгнення в 2022 році Владислав став на захист рідної землі та виконував бойові завдання у найгарячіших точках на півдні України.

08 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання Малиш Владислав Вікторович загинув у селі Кліщіївка Бахмутського району.

Вічна пам‘ять і слава герою!

‼️ Просимо земляків віддати шану полеглому воїну та долучитися до церемонії прощання 19 грудня 2023 року (вівторок) о 12:00 за адресою: с.Лозуватка, Меморіал Слави, поряд із  Лозуватським ліцеєм.

Формуємо «живий коридор» для зустрічі траурного кортежу о 11:30.

Щирі співчуття рідним та близьким...

 


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі