У віці 54 років помер актор Метью Перрі



 

Повідомляється, що у ніч з 28 на 29 жовтня помер Метью Перрі.

Йому було 54.

Як повідомляє TMZ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, актора, найбільш відомого за роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі», знайшли мертвим у будинку в районі Лос-Анджелеса в суботу. 

Джерела в правоохоронних органах також підтвердили Los Angeles Times смерть Перрі.

Видання повідомило, що Перрі знайшли в джакузі вдома. Наркотиків на місці не знайшли.

Незважаючи на свій успіх, Перрі боровся із залежністю за кадром, шукаючи лікування В 1997 і 2001 роках. Він сказав британському BBC Radio 2 у 2016 році, що не пам'ятає, як знімався з 3 по 6 сезони «Друзів». 

У 2013 році на обкладинці журналу PEOPLE актор зізнався, що зловживав алкоголем і вікодіном, який призначив йому лікар після аварії на гідроциклі в 1997 році.  «У мене були великі проблеми з алкоголем і таблетками, і я не міг зупинитися», - сказав він.

«Зрештою все стало настільки погано, що я не зміг цього приховати, і тоді всі дізналися».  Потім «щось клацнуло», і він заснував у своєму старому будинку на пляжі Малібу Perry House, центр відпочинку для чоловіків. 

«Цікава причина, чому я можу бути таким  корисним людям зараз, полягає в тому, що  Я так часто лаяв»,  сказав він. «Людям  приємно бачити, що хтось, хто колись  боровся в їхньому житті, більше не  бореться».

Співчуття всім рідним та прихильникам.

Світла пам'ять 💔


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі