Проєкт цифровізації з Лозуватської громади увійшов до ТОП-5 за версією Міністерства цифрової трансформації




Мінцифри разом за партнерами розвивають технології в регіонах для забезпечення стійкості під час війни та прозорої відбудови в майбутньому. Щоб прискорити цифровізацію, вони запустили «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0», повідомляють на порталі Децентралізації.


Протягом 7 місяців представники 52 обраних громад працювали над електронними змінами. 17 жовтня відбувся фінальний етап. Під час заходу громади представили свої ідеї для оптимізації електронного управління, підвищення кібербезпеки та залучення інвестицій. 

На заході громади презентували цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки та інших важливих аспектів діяльності муніципалітетів. Експертну оцінку проєктам давали Василь Задворний, ІТ-консультант, Product Manager ex-CEO Prozorro, Микола Скиба, експерт із питань освіти й компетенцій майбутнього Українського інституту майбутнього, експерт у програмі ЄС із питань креативних індустрій, Сергій Горблюк, державний експерт директорату розвитку Національної програми інформатизації Міністерства цифрової трансформації України.

Усього концепції проєктів цифрової трансформації презентувала 21 команда. Лозуватська громада представила свій проєкт, який Мінцифри віднесло до 5 найкращих.

"Панель керівника громади — проєкт який робить важку інформацію зрозумілою. Це цифровий проєкт. Взагалі, цифровізації громади і країни в цілому — це про прозорість, відкритість та нульову толерантність до корупції" - зазначив спікер від Лозуватської громади Ігор Петренко.

Програма «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0» реалізується міжнародною організацією SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe».


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі