Google запустив безоплатний курс про штучний інтелект




Партнер рубрики Цифровізація - сучасний та найтехнологічнішний банк monobank.
Перший банк без відділень! Переходьте за посиланням і зареєструйся за 5 хвилин, щоб отримати картку monobank та перші 50 грн на рахунок! Тільки для повнолітніх 🔞

Google за підтримки Міністерства цифрової трансформації запускає безкоштовний курс про штучний інтелект «Основи AI», розрахований на широкий загал. Тобто подивитися буде цікаво як домогосподаркам/домогосподарям так і людям, які в пошуках нової професії.

«Google запускає новий курс "Основи AI", щоб допомогти українцям розвинути практичні навички використання ШІ та дати можливість застосовувати одразу після навчання: у роботі чи особистому житті. Він буде цікавим для людей як з досвідом у технічних спеціальностях, так і без нього», — йдеться в повідомленні Мінцифри.


Мета курсу — навчити українців користуватися такими інструментами, як AI (artificial intelligence) та ML (machine learning), які оптимізують робочі процеси та зменшують обсяг рутинної роботи.

У програмі лекції та воркшопи, на яких вивчатимуть:

  • що таке AI та для чого він потрібен;
  • які готові рішення на основі AI можна застосовувати в різних сферах — від маркетингу до управління закладами;
  • стратегії впровадження ML (machine learning — машинне навчання) у компанії;
  • нюанси побудови технічної команди для роботи з ML;
  • як застосовувати готові ML-рішення без досвіду кодування.


Також учасники курсу «Основи AI» отримають індивідуальні консультації від спікерів Google та інших компаній. Зареєструватися на курс можна за посиланням, реєстрація займає декілька хвилин.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі