🚔У Вільненському старостинському окрузі проінспектували роботу з підготовки поліцейської станції



Вже скоро відбудеться повноцінний запуск проєкту «Поліцейський офіцер громади» в нашій рідній Лозуватській громаді. Про це повідомляється на офіційній сторінці сільської ради.

«Сьогодні у с.Вільне Лозуватської громади відбулась робоча зустріч з представниками відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП в Дніпропетровській області. Головною темою зустрічі стало обговорення запуску проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».  

Під час зустрічі сільський голова Віталій ЯЦЕНКО разом із заступником сільського голови Сергій ПОДВАЛЮК перевірили облаштування поліцейської станції у Вільненському старостинському окрузі разом із представниками відділу.

Окрім цього, були обговорені питання щодо подальшої взаємодії за принципом Community Policing.  

«Community Policing» – це принцип у роботі поліції, побудований на постійній комунікації, коли поліція та громада усвідомлює спільну відповідальність за безпеку. Окрім цього, поліція реагує на місцеві потреби й вимоги, які визначає сама громада. Проблеми на місцях вирішуються індивідуально, шляхи їх вирішення узгоджуються з населенням та органами влади.  

Працюємо далі! 👈


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі