Історія без міфів - путінський міф про даровані Крим і Донбас



Громадо, мої вітання! Сьогодні на Лозуватка Live запускаємо одразу дві нові рубрики пов'язані з відеоконтентом: КрутийУкрЮтуб та Історія вихідного дня.

КУЮ (ака КрутийУкрЮтуб) буде знайомити вас з новими відео україномовного сегменту відеоплатформи YouTube. Категорії будуть різні: історія, розваги, сад/город, розвиток і тд. Буде виходити щотижня, в понеділок.

З рубрикою Історія вихідного дня Ви будете змогу зануритися в цікаві історії про нашу країну, наших людей, нашу культури. А також про світові цікавинки. Виходити буде - щоп'ятниці ;)

Сьогодні ж буде два в одному. Вітайте перший канал 👈

Історія Без Міфів – це популярний канал про минуле України та світу без прикрас і фальсифікацій. 

Експертами наших програм є фахові історики (доктори й кандидати історичних наук, професори, доценти, співробітники наукових інститутів та історичних музеїв), кожен із яких є спеціалістом із конкретної проблематики. Тематика випусків охоплює всі періоди та висвітлює широкий спектр питань: політична, військова, економічна історія, історія міжнародних відносин, історія культури, мистецтв і спорту, біографії видатних особистостей.

Мета проєкту – спростування антинаукових міфів, фейків і стереотипів про Україну та українців, поширення суспільного інтересу до історії, гордості за славетне минуле, перемоги й досягнення українського народу, сприяння консолідації українського суспільства, формування позитивного іміджу України й українців.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі