👮 За майже весь 2021 року зафіксовано 266 випадків криміналу в громаді





Установлено, що згідно з відомостями Єдиного реєстру досудових розслідувань протягом одинадцяти місяців 2021 року органами досудового розслідування Криворізького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області зареєстровано 266 кримінальних правопорушень на території Лозуватської територіальної громади. Лозуватка Live.

Лідирує стаття 358 ч.3 Кримінального кодексу України —  використання завідомо підробленого документа. 

За статтею 115 ККУ "Умисне вбивство" було зареєстровано 68 кримінальних правопорушень. З них з додатковою відміткою: 
  • природна смерть - 54,
  • зникнення безвісти - 6,
  • самогубство - 5,
  • нещасний випадок - 2,
  • очевидне вбивство - 1.
На третьому місці за кількістю правопорушень стаття 185 ч.3 Кримінального кодексу України —  це крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому (карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

З гаражів таких випадків було чотири, з дач та садових будинків — два, з погребу/сараю/подвір'я - 3. З приватних будинків зафіксовано 10 випадків, а з магазину  - 1. Загалом 22 випадки даного правопорушення.


В розрізі сіл найбільше правопорушень зареєстровано в Лозуватці — 147 випадків. Найменше в селах Грузька-Григорівка, Дружба, Новий Кременчук, Новоганнівка та Павлівка — по одному.

Одразу в 6 населених пунктах не було зафіксовано ні одного кримінального правопорушення: Базарове, Іванівка, Іванівка, Новий Мир, Раєво-Олександрівка та Червона Поляна.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі