Автобус №405 перестане їздити по маршруту. Як мінімум до весни



З понеділка, 8 листопада, планується призупинення роботи рейсу №405 "Кривий Ріг - Анастасівка".  Про це повідомив в розмові з Лозуватка Live один з працівників перевізника "Північ-Транс".

Даний маршрут обслуговував жителів сіл Анастасівка, Тернівка, Грузьке, Лозуватка та Мар'янівка. Призупинення роботи маршруту має за собою декілька причин.


Зокрема, даний маршрут повністю дублює маршрут №414 "Кривий Ріг - смт. Христофорівка", яким досить активно користуються мешканці вищевказаних сіл. За словами представника перевізника через карантин пасажиропотік суттєво зменшився, а станом на зараз ще і ціна на дизпаливо зросла. Тому було вирішено призупинити роботу до весни 2022 року, щоб не підвищувати ціну.

Нагадаємо, що одеська компанія "Північ-Транс" є переможцем конкурсу, який нині діє на приміських маршрутах  №405 "Кривий Ріг - Анастасівка" та №414 "Кривий Ріг - смт. Христофорівка".

Скоріше за все, це рішення зроблене в односторонньому порядку, що може бути порушенням договору на перевезення. Проте максимальне "покарання" яке може отримати перевізник - це розірвання договору.  

Для довідки: замовником послуги на перевезення на приміських маршрутах є Управління транспорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Тому якщо є скарги чи пропозиції - посилання на сторінку контактів.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі