Ветерани АТО можуть прийняти участь в Програмі наставництва



"Набір ветеранів АТО в Програму менторства «Рівний — Рівному» продовжено!" - про це йдеться на сайті ресурсного центру ГУРТ.

Тобі потрібен ментор — такий самий ветеран, як і ти, але який уже досягнув успіхів у певній професійній сфері, або ж реалізував соціальний проєкт, і тепер готовий ділитися своїм досвідом та знаннями з тобою, підтримувати та допомагати.
 

Ментор (наставник) — це людина, з якою ти розробиш план свого особистісного розвитку, поставиш цілі та будеш досягати їх протягом проєкту.

Які можуть бути цілі твоєї участі в проєкті?

— Реалізація ідеї соціального проєкту (як прийти від ідеї до її втілення, як залучити фінансування, медіа, заручитися підтримкою місцевої влади, ін.).
— Зміна професії та перехід у нову сферу (наприклад, був юристом, а хочеш бути IT-cпеціалістом).
— Кар’єрний розвиток у певній сфері (наприклад, ти довго застряг/ла на одній позиції й прагнеш підвищення й просування кар’єрними сходинками).
— Ти закінчив/ла навчальні курси і тепер хочеш знайти роботу за цим
напрямком.
 
Якщо ти з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Донецької чи Луганської областей, реєструйся у проєкт:  https://cuti.cc/q46Go
 
Твоя участь у проєкті триватиме з вересня 2021 р. по січень 2022 р.
 
Програма менторства «Рівний — рівному» реалізується ГО Центр зайнятості Вільних людей у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Якщо виникли запитання зв'язку: mentor.for.veteran@gmail.com

Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі