🎥 В Лозуватці проходять зйомки фільму «Столичний транзит»



Кіностудія «Крівбасфільм» завершує зйомки своєї дебютної кінострічки «Столичний транзит». Комедія, за словами режисерів, розповідає про сучасний Кривий Ріг, його гостинність, кулінарні традиції і пісні. 

Про це повідомляє видання Інформатор.


Кіностудія «Кривбасфільм» знімає повнометражний художній фільм «Столичний транзит». 

За жанром це кінокомедія, тут домінує гумор. Фільм розповість про життєві колізії наших сучасників і про етнічну унікальність українців, покаже їх щиру душу, гостинність, бажання жити з усіма в мирі та злагоді, а також зачаровувати народними традиціями, мелодійними піснями і кулінарними ласощами.

Ігор Доценко - режисер стрічки і виконавець головної ролі. Каже: ідея створити цей фільм з'явився давно, ще коли працював кіномеханіком і возив по селах кінострічки.

«У фільмі хочемо показати, наскільки ми, українці, той народ, який завжди пам'ятає доброту і любов. Саме любов один до одного проходить червоною ниткою по нашому фільму. Сьогодні знімаємо один з епізодів - дядько Максим їде на роботу, а йому на зустріч виїжджає трактор. Щоб уникнути зіткнення головний герой змушений виконати трюк - об'їхати трактор на двох колесах. Трюк виконує каскадер Віталій Бондар», - розповів Ігор Доценко, сценарист і режисер стрічки.

Робота над повним метром - дебют режисера і команди кіностудії. Оператор-постановник - Ілля Бойчишин. 

В ансамблі виконавців ролей задіяні і досвідчені професійні актори і перспективні новачки. У фільмі глядач побачить режисера театру імені Тараса Шевченка Михайла Мельникова, актор театру Віталія Безносенко, народного артиста Олега Гаврилюка та інших.


Майже всі епізоди знімають в селі. 

Центральна частина, окремі вулиці, приватні садиби та двори місцевих жителів і мальовничі краєвиди служать локаціями для кіновиробництва. 
«Ідея фільму об'єднати людей. Майже всі епізоди знімають в Лозуватці. Центральна частина села, окремі вулиці, приватні садиби та двори місцевих жителів і мальовничі Лозуватські краєвиди служать локаціями для кіновиробництва », - прокоментував Степан Калинюк, креативний продюсер фільму.
За словами Ігоря Доценко, зйомки і монтаж планується завершити восени, а в кінці року стрічку планують запустити в український прокат.



Творці фільму вдячні місцевій громаді за сприяння і допомогу в роботі над картиною. Кінокомедію «Столичний транзит» планують запустити у всеукраїнський прокат.






Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі