💊 Найближчі цілодобові аптеки для жителів із с.Лозуватка, с.Вільне та с.Мар'янівка




Їдучи в місто одною із головних цілей є придбання лікарських засобів. Окрім цього, трапляються  ситуації, коли треба терміново придбати ліки, а на вулиці вже ніч або дуже ранній ранок. І дуже добре, якщо у вас є автомобіль або ж є куми чи близькі, які згодилися поїхати в місто за ліками. Але куди поїхати в незвичний час?

Найближчий для жителів Лозуватки є Центрально-міський район міста Кривий Ріг. І в районі площі Визволення є два варіанти, де можна придбати ліки:

  • аптека №19 «Подорожник» на вулиці Петра Калнишевського, 11, телефон (067) 657-49-34 або (067) 500-51-51 - це не доїжджаючи до мосту на площі Визволення з правої сторони (на картах Google);
  • аптека №13 «Подорожник» на вулиці Свято-Миколаївська, 54, телефон (067) 740-29-65 або (067) 500-51-51 - це аптека куті навпроти пам'ятника Святому Миколаю (ще однойменна церква поруч) та навпроти магазину АТБ-Маркет (на картах Google).
Обов'язково зателефонуйте перед виїздом щоб впевнитися в наявності потрібних ліків!

Аптеки в Лозуватці

Нещодавно в селі відрився аптечний пункт №4 аптеки №32 «Гален» за адресою вул. Миру, 101а, що навпроти Лозуватської амбулаторії ЗПСМ. Працюють під замовлення медикаментів. В аптеці можна розрахуватися безготівковим способом.

Режим роботи: пн-сб с 8:00 до 15:00, неділя: вихідний.
Телефон аптеки: 068-266-47-50

Більше інформації про аптеки в селі - в розділі 💊Аптеки в Лозуватці.

Замовити через телефон - забрати в місті

Якщо ж ви прихильник спланувати свій список лікарських засобів, то можна замовити ліки прямо в застосунку Вайбер. Таку зручну річ пропонує мережа «Аптека низьких цін» та «Копійка».

Більше того, приєднуйтесь до бонусної програми «ЛАЙК» і отримуйте бонусні бали кожен раз, коли купуєте ліки в аптеках «АНЦ», «Копійка», «ШаР@» чи «Благодія». Посилання на чат-бота: https://clc.to/LikeLoyaltyBot. Також можна замовити через телефон 5900 (безкоштовні дзвінки по Україні).

Зазначимо, що у сусідньому місті Кривий Ріг майже 300 аптек, серед них 16 - цілодобові. Найбільше цілодобових аптек працює в Покровському і Центрально-Міському районах Кривого Рогу, а в Інгулецькому районі міста немає жодної.

Тобто, цілодобові аптеки це лише 5% від загальної кількості усіх аптек у місті. В перерахунку на жителів, то 1 цілодобова аптека обслуговує близько 38 тисяч населення.


 


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі