МЕМОРАНДУМ - що це насправді для жителів громади



 


25 лютого 2021 року відбулося трьохстороннє підписання Меморандуму про співпрацю в соціально-економічній сфер між сільською радою, ЦГЗК та ГО Криворізька фундація майбутнього.

За наявною інформацією, ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»  компанії МЕТІНВЕСТ вже незабаром зареєструє окремі виробничі об’єкти на території громади. Це буде зроблено для того, щоб сплачувати ПДФО за місцем реєстрації.

Очікується, що з приблизно 170 тис грн. в минулі роки ця цифра збільшиться, в дохідній частині, до майже 5 млн гривень. Також додатково планується інвестиції в розмірі близько 3 млн на рік в інфраструктурні, соціальні та екологічні проекти на всій території громади.

До слова, це була одна із передвиборчих обіцянок сільського голови Віталія Яценка: під час зустрічей з виборцями він неодноразово наголошував на тому, що одна з його основних цілей це залучати великий бізнес в розвиток.

Також, за словами гендиректора ЦГЗК, компанія готова допомогти в створені Стратегії розвитку Лозуватської територіальної громади.

Що стосується екології, то підприємство планує впровадити експлуатація поливо зрошувальної техніки для здійснення поливу берм кар'єру та технологічних доріг.

Далі буде?

// фото прес-служби компанії Метінвест 



Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі