Директора аеропорту "Кривий Ріг" підозрюють в заволодінні чужим майном



Міжнародний аеропорт «Кривий Ріг» розташований в межах території колишніх Грузької та Чкалівської сільських рад (зараз - Лозуватська сільська рада). 

Саме там було повідомлено про підозру директору КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах.

За даними слідства, посадовець у березні 2019 року уклав з приватним підприємством договір підряду на виконання робіт з будівництва огорожі території аеропорту. У подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, він підписав акти приймання виконаних робіт, достовірно знаючи, що їх вартість завищена. Внаслідок таких дій державі завдано понад 5,3 млн грн збитків.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, встановлюються інші особи, причетні до злочину.

Генеральний директор зазначений на сайті комунального підприємства - Ігор Лашин.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі