Траса Кривий Ріг – Кропивницький майже оновлена!



 У Дніпропетровській області завершують оновлювати ще один об’єкт з програми Президента «Велике будівництво» – трасу Н-23. Ремонтують ділянку в 23,4 км – від Кривого Рогу до межі з Кіровоградською областю. Там вже поклали понад 90% верхнього шару асфальтобетону. Нині наносять розмітку та встановлюють дорожні знаки. 

Як проходить оновлення траси в ході робочої поїздки на Дніпропетровщину проінспектував Президент України Володимир Зеленський.

На об’єкті виконані основні етапи робіт – фрезерування, регенерація і влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистого асфальтобетону. А ще дорожники видалили чагарники, укріпили шлаком узбіччя, що є в новинку для наших доріг. На фініші – укладання верхнього шару асфальту.

Капітальний ремонт на магістралі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя проводиться вперше з часів її будівництва. Якісна дорога з’єднає одне з найбільших міст Дніпропетровщини з Кіровоградською областю. 

В тому числі, чималий відрізок траси йде до села Лозуватка – до повороту на 6 квартал. 

Загалом з новим дорожнім покриттям понад 21 км траси Н-23. Крім цього, майже готове бар’єрне огородження, встановили половину дорожніх знаків, триває нанесення розмітки.

Паралельно там ремонтують 5 штучних споруд – це мости та шляхопроводи. Замінюють деформаційні шви, пішохідні доріжки. Ці роботи виконані на 80%. Зокрема, це міст в центрі села Мар'янівка.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі