Віктор Ареф'єв: «‎Вдячний за те, що доля мені подарувала жити разом з Вами в нашій Лозуватці»‎



Віктор Якович Ареф'єв неоднозначий політичний дія нашого села. Однак є безаперечний факт - це незмінний голова сільської ради протягом дуже багатьох років.

Лише в 2020 році пан Віктор Якович вирішив відмовитися від головуючого крісла, тому наша нова громада обиратиме нового голову Лозуватської ОТГ. Більше про вибори - в спеціальному розділі.

Останнє звернення голови села до жителів - далі.

Шановні односельчани!

Звертаюсь до всіх Вас зі словами теплої вдячності за те, що доля мені подарувала жити разом з Вами в нашій прекрасній Лозуватці, працювати з Вами не один рік. Ми з Вами пережили багато різноманітних реформ, але ми зберегли наші школи, наші садочки, наші об'єкти охорони здоров'я, наші пам'ятки історії.

Ми разом з Вами будували газопровід, водогіни, дитячі та спортивні майданчики, ремонтували дороги, об'єкти бюджетної сфери , розпочали освітлення вулиць сел .Надавали рівні можливості для розвитку підприємств різних форм власності.

Ми пишаємося нашими колективами будинку культури, нашими спортсменами, нашими учнями, які прославляють наше рідне село на теренах країни та дального зарубіжжя.

Від щирого серця я дякую всім мешканцям громади, керівникам усіх підприємств та установ, депутатам усіх скликань за те, що Ви завжди підтримували мене, надавали розумні поради.
Я бажаю всім Вам, Вашим родинам міцного здоров'я, достатку. Нехай доля завжди і всюди буде щедрою до Вас.

З глибокою повагою та любов'ю до Вас,
сільський голова Віктор Ареф'єв.

Цікаво, що сьогодні за головуванням сільского голови відбудеться сесія, на якій планують затвердити зміни до низки програм.



Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі