Чат села в Telegram та зміни в найбільшій групі лозуватців у Viber



Вітаю, це Лозуватка Live!

Майже всі жителі села знають або чули чи навіть є учасниками групи Go Лозуватка у Viber. Саме учасники цієї групи могли їздити в місто та з міста один з одним. Це було в період досить жорстких карантиних обмежень, коли навіть автобус не їздив. Окрім цього це місце, де кожен може бути в курсі останніх подій та обговорень нашого рідного села. Зараз в групі майже 800 учасників.

Проте всі зіткнулися з неприємністю, а саме з мудаками ботами, котрі публікують повідомлення наче якоїсь вікторини Вайбера під назвою "Колесо фортуни". Може це було б схоже на правду, але є один нюанс: боти просять перейти нас на незрозумілий сайт, котрий не належить мессенджеру від слова ВЗАГАЛІ. 

Хоча конкурс такий і справді існує, але він проводиться лише в середині додатку. Точніше проводився, бо останній такий конкурс було завершено ще в червні

Такого СПАМу було багато, але адміністрація відчайдушно видаляла такий контент. Проте постало питання як з цим боротися і що далі робити.

І от на днях було створено груповий чат в мессенджері Telegram під вже знайомою назвою Go Лозуватка. Посилання на нього: https://t.me/lozo_go. Там будемо спілкуватися на ті ж самі теми, але без подібних оманливих повідомлень.

Щоб потрапити в вайбер-группу треба написати мені в особисті повідомлення в Телеграм або в Фейсбуці.

Тим не менше групи будуть вестися і модеруватися, як в Вайбер так і в Телеграмі.


Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

1 Коментарі

  1. Доброго времени суток!Добавьте меня в вашу группу в вайбере пожалуйста!

    ВідповістиВидалити
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)