Рятівники вивільнили водія та пасажирку з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля



4-го вересня о 19:20 до Служби порятунку «101» від працівників служби «103» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Криворізькому районі на трасі Т-1215 Лозуватка-Петрово. За викликом одразу направлено чергове відділення 10-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



По прибуттю до місця події рятувальники попередньо встановили, що водій легкового автомобіля ЗАЗ 1103 «Славута» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся на бік. Співробітники ДСНС за допомогою гідравлічних ножиць зрізали дах, двері автомобіля та деблокували водія (1987 р. н.) та пасажирку (дані встановлюються), яких внаслідок деформації від удару затисло в авто. 



Постраждалих (діагноз встановлюється) передано співробітникам швидкої медичної допомоги та госпіталізовано до реанімаційного відділення КП «Криворізька міська клінічна лікарня № 2» КМР. 

До рятувальних робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі