З суботи до понеділка - посилений карантин в області!



Із 13:00 суботи, 18 квітня до 6:00 понеділка, 20 квітня в області посилять карантин.  Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко закликав мешканців залишатися вдома, зокрема, не відвідувати магазини та відмовитися від поїздок.
 
«Не відкладайте закупи на вихідні, а зробіть їх заздалегідь. Під час святкових днів відмовтеся від поїздок та походів по магазинах. Залишайтеся вдома».  


На Великодні свята посилюємо карантин – відповідне рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС. Такі заходи необхідні, аби уникнути скупчень людей і як наслідок – розповсюдження коронавірусної інфекції. Обласна комісія ТЕБ і НС зобов’язала органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини ввести додаткові протиепідемічні заходи цими вихідними – відповідно до законодавства. За дотриманням карантину у посиленому режимі слідкуватиме Нацполіція, порушників штрафуватимуть.

 «Прошу мешканців регіону з розумінням поставитися до цих обмежень. Ще раз закликаю всіх: дотримуйтеся правил карантину. Цьогоріч дійсно маємо змінити традиції – замість обіду  у великій компанії залишитися вдома, замість походу до храму – подивитися службу онлайн», – наголосив очільник області. 

На Дніпропетровщині – 74 лабораторно підтверджених випадків COVID-19

.

Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі