Промокоди та спеціальні пропозиції для лозуватців на карантині




Продуктові набори від АТБ, Нової Пошти та Розетка


Доставка коштує недорого, а Ваші рідні не залишуться голодними. А казали, що АТБ в Лозуватці не буде 😀

Вартість доставки:
Набір 1 - 60 грн
Набір 4 - 75 грн
Набір 5 - 55 грн

ЛікиВдома

На сайті Liki24.com доступні медикаменти, які не вимагають спеціального температурного режиму зберігання. А також ті, які не входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів та не є сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами.


Замовлення за програмою «ЛікіВдома» можна оформити і по телефону - 068 296 14 52 або на сайті.  Для того, щоб скористатися сервісом досить вибрати необхідні медикаменти на сайті Liki24.com, сформувати замовлення і в способах доставки вибрати "Доставка Укрпоштою".


Інтертоп

Карантин пройде, а влітку ходити в чомусь буде треба. І круто, що один з найбільших магазинів взуття працює!
 

  1. Безкоштовна доставка додому (Новою поштою). 
  2. Знижка 10% додатково при оплаті картою на сайті.
  3. І для підписників Лозуватка Live додаткові 10% знижки! Тільки Вам потрібно ввести промокод:  INTERTOP1187 , коли будете оформляти замовлення (як на фото вище).

Sweet TV

Дуже хороший сервіс! Мало того, що у них є програми для різних платформ (додатки для смартфонів / Smart TV / веб-сайт), так вони ще надають безкоштовний доступ на один тиждень, а за 1 грн можна дивитися все, що є на Т2 і купа пізнавальних каналів цілий місяць. Та й взагалі у них приємні тарифи.


PS: Доречі за промокодом W5NS5YE3C6 всі хто читає цей матеріал отримаєте доступ до будь-якого фільму, навіть на тестовому періоді!


Premier One

Крутий сервіс, де купа популярних серіалів, зокрема Фізрук, Поліцейський з Рубльовки, Домашній арешт та багато чого іншого. Просто треба зареєструватися і Вам буде надано доступ до великої бібліотеки проектів російського розважального телеканалу ТНТ.



Що виявилося корисним для Вас?

Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі