Відео: Автопробіг пам’яті Кузьми Скрябіна в Лозуватці




У неділю, 2 лютого, у Кривому Розі провели автопробіг пам’яті відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), який 5 років тому загинув у автокатастрофі. Зазначимо, автопробіг проводиться до роковин музиканта щорічно.

Цього року в заході взяли участь приблизно 50 машин, які виїхали з центру Кривого Рогу і колоною прибули до місця загибелі Скрябіна - біля села Лозоватка.

Згодом там відбулася панахида за музикантом, також люди згадували історії про нього та поклали квіти до пам’ятника. Окрім мешканців Кривого Рогу, до місця загибелі Кузьменка з’їхалися також люди з усієї Кіровоградщини та Дніпра.


Що відомо про смерть Андрія Кузьменка?

5 років тому лідер гурту "Скрябін" загинув  Загинув Андрій Кузьменко “Скрябін”  в моторошній ДТП біля села Лозоватка (Криворізький район Дніпропетровської області) близько 8:20 ранку. Його позашляховик зіткнувся з молоковозом. У салоні машини перебували ще дві жінки, які внаслідок аварії отримали поранення. Водночас Андрій Кузьменко загинув на місці ДТП. Напередодні смерті Кузьма з гуртом "Скрябін" дав гучний концерт у Кривому Розі, тому чимало прихильників не могли повірити в новину про смерть артиста.

Прощання з виконавцем відбулось у Львові в Преображенській церкві. Поховали Кузьменка на Брюховицькому кладовищі (біля Львова) у родинному склепі Кузьменків. У співака залишилась донька Марія-Барбара, дружина Світлана та батьки Ольга і Віктор Кузьменки.

Ви читаєте новини з телефону?
Додавайте Лозуватка Live в список читання в додатку Google.Новини!

Дописати коментар

0 Коментарі